iskalnik po slovenskih forumih forumi globina.net
net igre
staregate.com
Home / Domov : Forums : Tutorials : Search : Covers : Subtitles : Login or Register tvoj ip: 38.103.63.17 US

Registriraj seIšči Pomoč pogostih vprašanjSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava
Odgovori na to temo Stran: 2/2
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Studio 2008
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Tudi jaz se ukvarjam z modeliranjem, izdelujem svoje modele, včasih naredim tudi kaj posebnega ter izdelam kaj res neobičajnega - najraje načrtujem kopalnice, kuhinje in opremo ter drugo.
Zanimam pa me, na kakšne načine lahko vse tržiš te modele-izdelke oz. če jih sploh lahko in kako?

(tudi sam bom v prihodjne objavil kako sliko)

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
nenon je napisal/a:
Tudi jaz se ukvarjam z modeliranjem, izdelujem svoje modele, včasih naredim tudi kaj posebnega ter izdelam kaj res neobičajnega - najraje načrtujem kopalnice, kuhinje in opremo ter drugo.
Zanimam pa me, na kakšne načine lahko vse tržiš te modele-izdelke oz. če jih sploh lahko in kako?

(tudi sam bom v prihodjne objavil kako sliko)

Probaj se zmenit z kakšnim podjetjem, da jim narediš novo linijo pohištva.
Vse se začne s pogodbam in referencam....je pa v Sloveniji velika večina samih "nakladačev in nategunov"  Confused
Karkoli že delaš...nič ne delaj brez podpisane pogodbe, kjer je naveden znesek in obseg dela...katerega boš naredil za neko podjetje....najverjetneje boš slišal...dajte najprej narest neko idejno...pol bomo pa videli  Confused  Videl boš pa en k.... Wink

Lažje je delat nek produkt oz. namesto omar...kakšen stol ali kaj podobnega...se da prej kaj zmenit, ampak NIKOLI nič ne delaj in ne puščaj pri naročniku brez podpisane pogodbe Wink

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov

Odgovori s citatom
Prispevek  
Ja, mam željo, da bi se zmeno z kakim podjetjem, vendar se še prej moram marsikaj naučiti o teh poslih in zadevah. Npr. pisal sem kar nekaj podjetjem, da bi mi svetovali, kako je s tem delom, vendar sem odg. dobil le od enega in še ta je bil bolj skop. Confused  No, tudi v programih še nisem profesionalec; vaja dela mojstra Smile
Z dobrimi nasveti pa kar na dan:

Odgovori s citatom
Prispevek  
nenon je napisal/a:
Ja, mam željo, da bi se zmeno z kakim podjetjem, vendar se še prej moram marsikaj naučiti o teh poslih in zadevah. Npr. pisal sem kar nekaj podjetjem, da bi mi svetovali, kako je s tem delom, vendar sem odg. dobil le od enega in še ta je bil bolj skop. Confused  No, tudi v programih še nisem profesionalec; vaja dela mojstra Smile
Z dobrimi nasveti pa kar na dan:

Najboljša šola je, da probaš in si "nategnjen"...tako si zapomniš kaj ne smeš. Laughing
Za vsako predstavitev nekega koncepta potrebuješ sledeče:
1. Dobro poznavanje trga "tudi tujega".
2. Dobro zastavljen koncept produkta.....na vsako vprašanje moraš imeti odgovor zakaj je to tam in zakaj ne.
3. Produkt mora biti tržno zanimiv in izvedljiv....ne, da je naprimer ena omara narejena iz enega kosa aluminija, ker je to bankrot (kalupi, itd...) in ga ni proizvajalca, ki se bo spravil narest zadevo.
4. In vedno stoj za svojimi stališči in nikoli ne dvomi vase Wink
5. Če res želiš, da ti rata...se poveži s tujino, kjer 100x bolje cenijo delo tudi v €€€ Very Happy "v Sloveniji si pa en k... po domače povedano"....saj veš kaj pravijo...če ti v tujini rata si v Sloveniji BOG za vse Laughing
6.  In zadnji nasvet....NIKOLI ne obupaj  Wink

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov

Odgovori s citatom
Prispevek  
Hvala za novo dozo vzpodbude!  Smile   Me pa še nekaj zanima: Ko izdelujem modele, mora biti vsak kos (npr. lesa) posebej izrisan? In kako je z načrti? Je dovolj le model ali so še potrebni za predstavitev izdelka načrti?
Da je v tujini boljše, sem predvideval, malo bom še raziskoval in se spet oglasim z vprašanji.

pa HVALA, ker res znaš svetovat!  Very Happy

Odgovori s citatom
Prispevek  
Če rab kdo Wink

www.fubiano.com/razno/studio.rar

!!! 3dsmax 2009, vray 1.5 sp2 !!!

Odgovori s citatom
Prispevek  
Sam tole je pa zajeban naredit..a ne? Very Happy

Mal heca...da ne bo kdo zameril Wink